Betalningssätt

Boka tid

Vi har ingen kontantbetalning

Motiveringen till detta är ökad säkerhet för oss som hanterar kontanter samt att öka säkerheten för er patienter.

Kortbetalning

Du kan betala direkt i vår reception med kredit- och betalkort.

Swish

Du kan Swisha över din betalning i samband med din behandling hos oss.

Faktura

Vi kan erbjuda betalning via Payzmart som är ett fakturaföretag. Du kommer att få fakturan skickad till dig på e-post, SMS, brev eller en kombination beroende på vad du kommer överens om med din vårdgivare. Fakturan betalas inom 14 dagar, skjuts fram 10 dagar utan kostnad eller delbetalas på upp till 36 månader mot en avgift. Du bestämmer själv vilket alternativ som passar bäst för dig. Fakturan är gratis, delbetalningen kostar, precis som man kan förvänta sig. Du behöver alltså inte fundera på om något är för bra för att vara sant. Priset bestäms av längden på delbetalningen.

Behandlingsplan

Hos oss får du alltid en skriftlig behandlingsplan för att du ska ha kontroll över dina kostnader. Totalkostnad, tandvårdsersättning samt vad du betalar själv är tydligt specificerat. Är du under 24 år är all tandvård självklart helt kostnadsfri.

 

Akut ont?

När det värker eller om du skadat dina tänder hjälper vi dig mån-fredag, inom 24 timmar. Ibland är olyckan framme och en eller flera tänder skadas. Andra gånger har du kanske väntat lite för länge med en värkande tand och plötsligt får så ont att du behöver hjälp direkt. Gå in under kontakt och fyll i formuläret så hör vi av oss eller ring oss under våra öppettider på 0510-23312.

Akut tandvård